Skip to main content

Solarflex – Solceller

Solceller – En Bra Investering i Göteborg

Solceller är en klok investering som kan spara dig mycket pengar på lång sikt. I Göteborg, där solen skiner rikligt, fungerar solceller särskilt bra. De är ett populärt val för många hushåll som vill spara pengar och göra en miljövänlig insats.

Varför Solceller i Göteborg?

Göteborg är en av de soligaste städerna i Sverige, vilket gör det till en idealisk plats för solceller. Det finns redan många solcellsanläggningar i området, och de fungerar utmärkt. Genom att använda solceller i Göteborg kan du producera din egen elektricitet på ett kostnadseffektivt och miljövänligt sätt.

Solpaneler

Våra produkter

Growatt Hybridväxelriktare: För att rusta dig inför framtiden erbjuder vi hybridväxelriktare som kan integreras med batterier för effektiv energistyrning och förberedelse för ödrift vid en ökning av strömavbrott i samhället.

Monokristallina Solpaneler: Anpassade för det svenska klimatet, inklusive de utmanande vintermånaderna med begränsat solljus. Samtliga paneler är helsvarta och åtnjuter långa garantitider för extra trygghet.

Svensktillverkat Montagesystem: Vi installerar svensktillverkade montagesystem som utmärker sig genom sin robusthet och anpassningsförmåga för att hantera tuffa förhållanden, inklusive höga salthalter.

Solar Assistant: Som stolta Sverigepartners installerar vi Solar Assistant, en mjukvara och hårdvarulösning som gör din solcellsanläggning säkert från hackerattacker och användarvänlighet.