Skip to main content

Om oss

Vi brinner för att bidra till en snabbare energiomväxling.​


På Solarflex är värderingarna tydliga och genomgående i företagets verksamhet. Företaget tror på att vad som helst kan uppnås i livet genom hårt arbete och att vara en god människa. Dessa värderingar genomsyrar både företagskulturen och kundrelationerna hos Solarflex. Företaget strävar alltid efter att göra det bästa för sina kunder och samtidigt vara en positiv kraft i samhället.

Solarflex fokuserar på att erbjuda högkvalitativa solcellslösningar som är anpassade efter varje kunds unika behov och förutsättningar. Genom att erbjuda kundanpassade lösningar kan Solarflex säkerställa att varje installation är optimerad för att generera maximal energi och därigenom maximera kundens ekonomiska besparingar och minskade miljöpåverkan.

Företaget strävar också efter att vara en pålitlig partner för sina kunder genom att erbjuda en helhetslösning som innefattar allt från rådgivning och projektering till installation och taktvätt. Solarflex har ett dedikerat team av erfarna och kunniga montörer och elektriker som säkerställer att varje installation utförs med högsta möjliga precision och kvalitet.

Vidare tar Solarflex sitt ansvar som företag på allvar när det gäller att bidra till ett bättre samhälle. Genom att främja solenergi som en ren och hållbar energikälla bidrar de aktivt till att minska beroendet av fossila bränslen och bekämpa klimatförändringarna.

Familjen som driver Solarflex är stolta över sin bakgrund och den kunskap de har ärvt från föräldrarnas tidigare företagande i forna Jugoslavien. Denna erfarenhet har gett dem en stark arbetsmoral och en tro på att genom hårt arbete och att vara en god människa kan man uppnå vad som helst. Denna syn på livet genomsyrar företagets kultur och drivkraft.

VILL DU VET MER OM HUR VI TÄNKER?
070-992 70 13
Mejla: info@solarflex.se